Jednoduchý recept

Zapečená krupicová kaše

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 641

Ingredience

50 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
30 g Hrozinky
1 l Mléko plnotučné
20 g Máslo čerstvé
130 g Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 924kJ
17% Sacharidy 60 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 120 mg
30% Bílkoviny 17 g

Zapečená krupicová kaše postup přípravy receptu:

1

Do vroucího mléka přidáme špetku soli a přisypáváme tence krupici.

2

Za stáleho míchání uvaříme v hustou kaši.

3

Necháme prochladnout, promícháme s cukrem a žloutky, rozinkami a vanilkou.

4

Na závěr lehce vmícháme sníh z bílků a dáme ve vymazaném pekáčku zapéct do předem zahřáté trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept