Jednoduchý recept

Španělské kuře

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6410

Ingredience

3 ks Brambory
800 g Kuře
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej olivový
100 g Olivy černé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno červené
1 l Vývar drůbeží
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 910 kcal
Kilojoule 3 807kJ
6% Sacharidy 20 g
57% Tuky 43 g
68% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 44 g

Španělské kuře postup přípravy receptu:

1

Do igelitového sáčku s moukou, solí, pepřem a paprikou dáme porce kuřecího masa a obalíme.

2

Poté osmahneme na oleji a vyjmeme.

3

Do stejného hrnce dáme česnek a cibuli a smažíme.

4

Přidáme nakrájená rajčata a papriky, dáme zpět maso, přidáme víno, vývar, nakrájené, oloupané brambory, olivy, osolíme, opepříme a hodinu vaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept