Jednoduchý recept

Liptovský sýr

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64108
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Cibule
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
125 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
150 g Tvaroh měkký bez tuku

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 419kJ
1% Sacharidy 2 g
41% Tuky 31 g
6% Sodík 117 mg
24% Bílkoviny 13 g

Liptovský sýr postup přípravy receptu:

1

V misce rozmačkáme vidličkou camembert, rozmícháme se změklým máslem a oloupanou, najemno nakrájenou cibulí. Přidáme tvaroh, promícháme, osolíme, opepříme a ochutíme mletou paprikou.

2

Při podávání ještě posypeme mletou paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept