Jednoduchý recept

Česneková bageta

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64112
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bageta
3 stroužek Česnek
1 kávová lžička Citronová šťáva
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,113 kcal
Kilojoule 4 655kJ
41% Sacharidy 147 g
61% Tuky 46 g
93% Sodík 2 g
55% Bílkoviny 31 g

Česneková bageta postup přípravy receptu:

1

V misce ušleháme změklé máslo se solí a citronovou šťávou do pěny. Vmícháme prolisovaný česnek.

2

Bagetu několikrát šikmo nakrojíme v odstupech asi 4cm, ale nedokrojíme. Do vzniklých zářezů vetřeme připravené česnekové máslo, potom zářezy stiskneme k sobě a bagetu zabalíme do alobalu.

3

Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 15-20 minut.

4

Bagetu podáváme teplou v rozevřeném alobalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept