Jednoduchý recept

Bageta s rybím krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64114
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 plátek Bageta
1 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Makrela uzená
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr krémový

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 187 kcal
Kilojoule 783kJ
0% Sacharidy 2 g
20% Tuky 15 g
6% Sodík 118 mg
19% Bílkoviny 11 g

Bageta s rybím krémem postup přípravy receptu:

1

Z rybího filetu odstraníme opatrně kůži. Filet potom nakrájíme na kousky a dáme do mísy.

2

Přidáme čerstvý sýr, citronovou šťávu, sůl a pepř. Tyčovým mixerem vše rozmixujeme na hladký krém.

3

Krémem potíráme plátky bagety (nebo tmavého chleba.)

Poznámka

Můžeme použít i filet z uzeného pstruha. Krém můžeme upravit na mísu a bagetu podávat zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept