Jednoduchý recept

Kanapky s česnekovými krevetami a pepřovým máslem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 64131

Ingredience

8 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
1 polévková lžíce Citronová šťáva
350 g Krevety tygří - loupané
200 g Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř barevný celý mlýnek
1 ks Sůl
2 kávová lžička Zelený pepř ve slaném nálevu
4 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 766 kcal
Kilojoule 3 204kJ
16% Sacharidy 59 g
65% Tuky 49 g
4877% Sodík 98 g
66% Bílkoviny 37 g

Kanapky s česnekovými krevetami a pepřovým máslem postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme s jemně mletým barevným pepřem, solí a nakrájeným naloženým zeleným pepřem. Necháme vychladit v lednici.

2

Česnek nakrájíme na jemno a opečeme ho na olivovém oleji, přidáme krevety a orestujeme je. Necháme je vychladnout.

3

Chleby přepůlíme, okurku nakrájíme na kolečka.

4

Každý kousek chleba namažeme pepřovým máslem, ozdobíme okurkou a na to dáme lžíci krevet. Ozdobíme řeřichou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept