Jednoduchý recept

Matjesová pomazánka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64140

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 ks Jablka
10 ks Matjesy - filet
1 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 023kJ
4% Sacharidy 13 g
69% Tuky 52 g
51% Sodík 1 g
89% Bílkoviny 50 g

Matjesová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Omyté matjesy, oloupané, jádřince zbavené jablko, oloupanou cibuli a nakládanou okurku nadrobno nakrájíme a vsypeme do mísy.

2

Vše pokapeme olejem a vmícháme najemno nakrájenou pažitku.

Poznámka

Pomazánku podáváme s tmavým celozrnným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept