Jednoduchý recept

Svíčkové řezy s restovanou cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64142
Kategorie: Maso

Ingredience

720 g Hovězí svíčková
30 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
Restovaná cibule
400 g Cibule
4 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 673kJ
3% Sacharidy 9 g
19% Tuky 14 g
15% Sodík 299 mg
73% Bílkoviny 41 g

Svíčkové řezy s restovanou cibulí postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou nakrájíme na řezy o hmotnosti 180g. Maso dlaní zmáčkneme a okraje několikrát nakrojíme. Připravené masové řezy z obou stran osolíme a opepříme.

2

V pánvi na oleji (nebo na přepuštěném másle) maso zprudka opékáme z každé strany asi 5 minut. Opečené maso vložíme do teplé trouby.

3

Restovaná cibule: Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a v horkém oleji osmahneme dozlatova. Vyjmeme na papírovou utěrku a necháme okapat.

4

Masové řezy upravíme na nahřáté talíře a posypeme restovanou cibulí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept