Recept

Jablíčkovo-hruškový krém s řapíkatým celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 64152

Ingredience

1 ks Banány
2 polévková lžíce Brusinky sušené
100 g Celer řapíkatý
1 polévková lžíce Hrozinky
1 ks Hrušky
2 ks Jablka
0,5 polévková lžíce Sirup javorový
0,5 kávová lžička Skořice mletá
2 polévková lžíce Slunečnice loupaná
3 polévková lžíce Voda pitná
2 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 237kJ
21% Sacharidy 77 g
1% Tuky 1 g
2% Sodík 45 mg
5% Bílkoviny 3 g

Jablíčkovo-hruškový krém s řapíkatým celerem postup přípravy receptu:

1

Omyté stonky s listy řapíkatého celeru pokrájíme na malé kousky a dáme je do mixéru. Omytá oloupaná 2 sladkokyselá jablka a hrušku rozkrájíme, vykrojíme jadřince, pak je pokrájíme na kostičky a přidáme do mixéru. Ještě doložíme na kousky pokrájený banán, sirup, skořici, zázvor a vodu. Vše rozmixujeme na jemný krém, který rozdělíme do 2 misek.

2

Omyjeme sušené brusinky, hrozinky a necháme je okapat. Krém poté ozdobíme sušeným ovocem, posypeme slunečnicovými semínky a hned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz