Jednoduchý recept

Salát z červených fazolí a tuňáka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64170
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Chilli omáčka
0,5 ks Cibule
500 g Fazole červené sterilované
5 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
6 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
150 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 142kJ
6% Sacharidy 21 g
18% Tuky 13 g
20% Sodík 400 mg
31% Bílkoviny 18 g

Salát z červených fazolí a tuňáka postup přípravy receptu:

1

Konzervované červené fazole v sítu propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

Okapané fazole smícháme v míse s konzervovaným tuňákem rozmělněným na kousky a s oloupanou, nasekanou cibulí.

3

Na marinádu smícháme v misce ocet se solí, pepřem, chilli omáčkou, rostlinným olejem a olejem z tuňákové konzervy.

4

Salát v míse zalijeme připravenou marinádou, promícháme a necháme chvíli v chladu odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept