Recept

Nejlepší tvarohová buchta

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 64210

Ingredience

Na těsto
220 g Cukr třtinový
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
450 g Mouka polohrubá
Na náplň
150 g Cukr třtinový
1 ks Cukr vanilka
70 g Hrozinky
500 ml Mléko polotučné
750 g Tvaroh tučný
3 ks Vejce slepičí
Na krustu
80 g Máslo čerstvé
Na vymazání
50 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 761 kcal
Kilojoule 3 184kJ
29% Sacharidy 103 g
40% Tuky 30 g
2% Sodík 46 mg
41% Bílkoviny 23 g

Nejlepší tvarohová buchta postup přípravy receptu:

1

Pekáč vymažeme rozpuštěným máslem.

2

V míse promícháme všechny sypké suroviny na těsto. Tvaroh utřeme s cukrem, rozšlehanými vejci, vanilkovým cukrem, na závěr přimícháme rozinky.

3

Na dno pekáče nasypeme 2 hrnečky sypké směsi, na ni rozložíme tvarohovou náplň, posypeme zbylou sypkou směsí. Povrch poklademe hoblinkami másla, aby se při pečení utvořila krusta.

4

Buchtu pečeme v troubě předehřáté na 170 °C, dokud se těsto neodděluje od okrajů a jakmile při zkoušce vpíchnutím špejle se těsto na špejli nelepí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept