Jednoduchý recept

Nejlepší škvarková pomazánka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 64258
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

3 stroužek Česnek
0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice
2 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové škvarky
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 308kJ
2% Sacharidy 8 g
17% Tuky 13 g
111% Sodík 2 g
74% Bílkoviny 42 g

Nejlepší škvarková pomazánka postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo. Vepřové škvarky umeleme. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno, oloupaný česnek prolisujeme, okurky jemně nastrouháme. Uvařená vychladlá vejce oloupeme a nastrouháme nahrubo.

2

Umleté škvarky dáme do mísy a přidáme všechny ostatní suroviny. Pečlivě promícháme a před podáváním necháme v lednici vychladit.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept