Jednoduchý recept

Hráškový předkrm se zelenou fazolkou a sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 64264
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

200 g Fazolové lusky zelené
200 g Hrášek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
3 špetka Sůl mořská
200 g Sýr Ricotta

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 196 kcal
Kilojoule 820kJ
4% Sacharidy 13 g
17% Tuky 13 g
11% Sodík 225 mg
17% Bílkoviny 9 g

Hráškový předkrm se zelenou fazolkou a sýrem postup přípravy receptu:

1

Do středu malých talířů poklademe kopečky čerstvého sýru. Mladé, tenké zelené fazolky očistíme, omyjeme a osušíme. Snítku rozmarýnu omyjeme pod tekoucí vodou, kterou z bylinky setřepeme.

2

Mladý zelený čerstvý hrášek a fazolky nasypeme na rozpálený olej s máslem, přidáme pár lístků rozmarýnu a vše za stálého míchání orestujeme. Hrášek s fazolkami osolíme, dochutíme špetkou bílého pepře rozdělíme ji na talíře k sýru a hned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept