Jednoduchý recept

Mexický fazolový salát II

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 64272
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Avokádo
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule červená
800 g Fazole červené sterilované
0,5 kávová lžička Kmín drcený
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Rajčata Cherry
0,3 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 858kJ
13% Sacharidy 46 g
29% Tuky 22 g
33% Sodík 664 mg
38% Bílkoviny 21 g

Mexický fazolový salát II postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvdo a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Avokádo oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme do mísy k vejcím.

3

Fazole slijeme, opláchneme a necháme okapat.

4

Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka.

5

Koriandr nasekáme najemno.

6

Fazoli, cibuli i koriandr přidáme do mísy k avokádu a pořádně promícháme.

7

Cherry rajčata rozpůlíme. Také je přidáme do mísy. Promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.

8

Chilli papričku zbavíme semínek a nasekáme na jemno. Spolu s dresinkem a kmínem ji vmícháme do salátu.

9

Necháme vychladit a podáváme.

Poznámka

Místo francouzského dresinku můžete použít svůj oblíbený dresink.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept