Jednoduchý recept

Zeleninové fajitas

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 64273

Ingredience

1 ks Cibule
410 g Cizrna
150 g Jogurt bílý
3 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 ks Květák
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
400 g Passata (drcená rajčata)
8 ks Tortilla
50 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 737 kcal
Kilojoule 3 083kJ
35% Sacharidy 127 g
19% Tuky 15 g
9% Sodík 174 mg
60% Bílkoviny 34 g

Zeleninové fajitas postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na jemno. Opékáme ji pět minut na oleji. Poté přidáme růžičky květáku a smažíme dozlatova. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.

2

Cizrnu si uvaříme den předem, nebo ji koupíme v plechovce a tu pak propláchneme a slijeme. Přidáme ji ke květáku spolu s rajčatovou omáčkou.

3

Koriandr nasekáme na jemno. Přidáme ho do omáčky a odstavíme z ohně.

4

Omáčku rozdělíme do talířů, přidáme nahřáté tortilly, jogurt a špenátové listy.

5

Každý si pak doprostřed každé tortilly dá pár listů špenátu, na to omáčku a nahoru jogurt. Tortillu srolujeme a ukusujeme, nebo krájíme příborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept