Jednoduchý recept

Vepřové s bostonskými fazolemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 64348
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
100 g Chléb pšeničný (bílý)
1 polévková lžíce Cukr třtinový
800 g Fazole bílé sterilované
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Rajčata sekaná
100 g Šunka dušená
2 kávová lžička Tabasco
500 g Vepřová panenka
1 kávová lžička Paprika mletá uzená

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 273kJ
18% Sacharidy 64 g
15% Tuky 11 g
25% Sodík 492 mg
85% Bílkoviny 48 g

Vepřové s bostonskými fazolemi postup přípravy receptu:

1

Troubu rozpálíme na 180 °C.

2

Smícháme olej, utřený česnek, uzenou papriku a potřeme tím vepřové maso nakrájené na medailonky.

3

Do pekáče dáme fazole, passatu, tabasco, cukr a šunku nakrájenou na kostičky. Promícháme. Přidáme vepřové maso. Pečeme 40 minut.

4

Chléb opečeme nasucho v pánvi (nebo ho přidáme na posledních deset minut do trouby) a dáme stranou.

5

Fazole s vepřovým masem podáváme s plátky opečeného chleba posypané petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept