Recept

Bezinková bryja z Opavska a Hlučínska

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6435

Ingredience

5 dl Bezinky
3 polévková lžíce Cukr krupice
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Skořice celá
5 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Solamyl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 391kJ
13% Sacharidy 48 g
21% Tuky 16 g
0% Sodík 9 mg
9% Bílkoviny 5 g

Bezinková bryja z Opavska a Hlučínska postup přípravy receptu:

1

Bezinky zasypeme cukrem, přidáme kousek skořice a necháme povařit s polovinou smetany.

2

Pak ji zalijeme druhou polovinou smetany, do které jsme zamíchali hladkou mouku nebo škrob a krátce povaříme.

3

Do omáčky se namáčejí vdolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept