Jednoduchý recept

Hovězí s kajenskými chipsy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 64384

Ingredience

0,5 ks Avokádo
1 ks Brambory rané
3 plátek Chléb toastový
1 kávová lžička Dijonská hořčice
100 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Majonéza
2 kávová lžička Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Sůl
1 ks salát little gem
2 ks Ředkvička
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá
1 špetka Pepř cayenský

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 905 kcal
Kilojoule 3 785kJ
26% Sacharidy 92 g
60% Tuky 45 g
84% Sodík 2 g
73% Bílkoviny 41 g

Hovězí s kajenskými chipsy postup přípravy receptu:

1

Bramboru nakrájíme na tenké plátky (dobře to jde škrabkou na brambory). Dáme ji na plech vyložený pečícím papírem a posypeme kajenským pepřem a solí. Pečeme 20-25 minut dozlatova a dokřupava na 200 °C. Na pět minut přidáme hovězí maso nakrájené na tenké plátky.

2

Smícháme majonézu, nasekané listy šalvěje a hořčici. Osolíme. Tímto potřeme dva plátky chleba. Na jeden z těchto plátků navršíme ředkvičky a avokádo - vše nakrájené na plátky. Na tento plátek dáme druhý pomazaný plátek, a na ten dáme opečené hovězí maso. Osolíme ho. Přidáme několik listů salátů. Přiklopíme posledním plátkem chleba.

Poznámka

Podáváme s domácími chipsy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept