Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 64392

Ingredience

1 ks Bujón hovězí
1 ks Cibule
500 g Jelítka domácí žemlová
100 g Ječné kroupy
1 polévková lžíce Majoránka
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1,8 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 752kJ
12% Sacharidy 42 g
57% Tuky 42 g
41% Sodík 817 mg
50% Bílkoviny 28 g

Prdelačka postup přípravy receptu:

1

Přes noc namočíme kroupy do 500 ml vody, ráno je uvaříme do poloměkka.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozdrtíme a drobně posekáme, jelítka, použijeme kroupová, vytlačíme ze střívek na talíř.

3

Na sádle zpěníme cibuli, přimícháme česnek, jelítkovou hmotu, chvilku za stálého míchání smažíme, přidáme uvařené kroupy i se zbylým vývarem, zalijeme vodou, rozdrobený bujón a na středním plameni vaříme. Během vaření mícháme, aby se kroupy nepřichytily dna.

4

Na závěr do polévky přidáme sůl, pepř a majoránku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept