Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 644
Kategorie: Maso

Ingredience

2 g Divoké koření celé
1000 g Kančí bok
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
50 g Tuk
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 51 kcal
Kilojoule 215kJ
0% Sacharidy 1 g
7% Tuky 5 g
59% Sodík 1 g
0% Bílkoviny 0 g

Kančí bok pečený postup přípravy receptu:

1

Kančí maso očistíme, opláchneme, osolíme, opepříme a posypeme je kořením.

2

Připravené maso vložíme do pekáče, přidáme tuk, podlijeme vodou a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou pečeme dozlatova. Maso během pečení obracíme a tučnější části propichujeme, aby se tuk lépe vypékal.

3

Upečené maso vyjmeme, vysmahneme šťávu na tuk, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vodou a rozmícháme. Vzniklou šťávu nejméně 20 minut vaříme.

4

Ke konci varu šťávu přisolíme a nakonec ji procedíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept