Vídeňská cibulka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vídeňská cibulka
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 64430 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
1 ks | Cibule |
100 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
100 ml | Olej slunečnicový |
Nutriční hodnoty jedné porce
33% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 684kJ
11% Sacharidy 41 g
68% Tuky 51 g
0% Sodík 2 mg
11% Bílkoviny 6 g
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 73,0mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 1,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,7mg |
Vitamín E | 20,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej slunečnicový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vídeňská cibulka postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme ji na jednotlivé kroužky. Obalíme ji v hladké mouce a smažíme na oleji. |
Poznámka
Cibulku podáváme na bifteku jako takovou chuťovku.