Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 320 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 310 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 64446
Kategorie: Burgery, sendviče

Ingredience

4 polévková lžíce Barbecue omáčka
1 kávová lžička Česnek sušený
1 kávová lžička Cibule sušená
2 kávová lžička Hořčice v prášku
16 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
1 ks Salát ledový
0,3 kávová lžička Sůl
2,5 kg Vepřová plec
16 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 521kJ
11% Sacharidy 39 g
47% Tuky 35 g
212% Sodík 4 g
56% Bílkoviny 32 g

BBQ hamburgery postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 150 °C.

2

Vepřové maso potřeme dvěma lžíce olivového oleje. Opečeme ho na pánvi ze všech stran.

3

Mezitím smícháme papriku, zbylý olej, hořčici, česnek, cibuli i rajčatový protlak. Potřeme tím maso a dáme do pekáčku. Podlijeme šálkem vody, přikryjeme a pečeme 5 hodin - občas můžeme maso pootočit nebo přelít výpekem.

4

Poté maso vyjmeme a natrháme dvěma vidličkami (případné tučné části odkrajujeme a dáváme stranou).

5

Výpek z masa zredukujeme na množství 125 ml a vmícháme ho do BBQ omáčky.

6

Housky rozkrojíme, rozdělíme na ně maso, zalijeme omáčkou, rozdělíme ledový salát a okurkou nakrájenou na plátky.

Poznámka

Americká klasika – pomalu vařené maso vrstvené s BBQ omáčkou, kyselou okurkou a zelný salát v měkké housce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept