Jednoduchý recept

Vanilkový krém z čerstvého krémového sýru

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 64469

Ingredience

Sýrový krém
150 g Cukr moučkový
150 g Máslo čerstvé
240 g Sýr Lučina - termizovaný
1 špetka Sůl mořská
1 ks Vanilkový lusk
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 99 kcal
Kilojoule 416kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 8 g
0% Sodík 10 mg
2% Bílkoviny 1 g

Vanilkový krém z čerstvého krémového sýru postup přípravy receptu:

1

Připravíme si krém z čerstvého krémového sýru: do jedné mísy prosijeme moučkový cukr, do druhé mísy dáme změklé pokrájené máslo, z vanilkového lusku vyškrabaná semínka, čerstvý krémový sýr, špetku soli, špetku zázvoru a ručním elektrickým šlehačem směs šleháme asi 1-2 minuty do doby, až se vše krásně spojí. Pak postupně, v několika dávkách, budeme přidávat moučkový cukr.(Cukr se totiž v menších dávkách lépe zašlehá do krému.) Krém by měl být hladký a nadýchaný. Vložíme ho do cukrářského sáčku s ozdobnou hubičkou a hned ho použijeme.

Poznámka

Pozn.: krém z čerstvého sýra je nejchutnější hned čerstvý, doporučujeme ho připravit těsně před upotřebením. Krémem zdobíme různé dezerty, košíčky, cupcakes apod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept