Recept

Dušené hovězí s kapiemi a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6448
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Cibule
600 g Hovězí maso přední
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Olej stolní
6 ks Paprika sterilovaná
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 538kJ
8% Sacharidy 27 g
53% Tuky 40 g
378% Sodík 8 g
66% Bílkoviny 37 g

Dušené hovězí s kapiemi a smetanou postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky jako na guláš.

2

Vložíme je do horkého oleje, opečeme, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a dusíme doměkka.

3

Nakonec přidáme nakrájenou kapii, zahustíme smetanou s rozkvedlanou moukou a povaříme.

4

Podáváme s rýží, knedlíkem nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept