Salát coleslaw II - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát coleslaw II
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 64486 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Celer řapíkatý |
1 ks | Cibule červená |
1 kávová lžička | Hořčice hrubozrnná |
1 ks | Jablka |
2 polévková lžíce | Majonéza |
1 ks | Mrkev kořen |
7 g | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Řecký jogurt |
7 g | Sůl |
1 ks | Zelí bílé - sterilizované |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 0,4mg |
Draslík | 96,4mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 60,7mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,5mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Celer řapíkatý, Jablka, Majonéza, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cibule červená, Mrkev kořen, Pepř černý mletý, Řecký jogurt, Zelí bílé - sterilizované mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Hořčice hrubozrnná nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Salát coleslaw II postup přípravy receptu:
1 | Zelí nakrájíme na tenké proužky a dáme ho do větší mísy. |
2 | Cibuli nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy. |
3 | Řapíky celeru nakrájíme na plátky, mrkev a jablko nastrouháme a vše přidáme do mísy. |
4 | Nyní salát promícháme s majonézou, jogurtem a hořčicí. Osolíme, opepříme. |