Recept

Hovězí plátky s hořčicí a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6449

Ingredience

80 g Cibule
600 g Hovězí maso zadní
0,5 l Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Hořčice
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý celý
80 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 327kJ
3% Sacharidy 11 g
52% Tuky 39 g
41% Sodík 818 mg
72% Bílkoviny 40 g

Hovězí plátky s hořčicí a smetanou postup přípravy receptu:

1

Plátky omytého masa naklepeme a protáhneme nudličkami slaniny. Osolíme, opepříme, opečeme na části oleje a udusíme na cibuli ve vývaru.

2

Ke konci dušení zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou. Po povaření přilijeme hořčici rozmíchanou v trošce vody.

3

Podáváme s rýží nebo s knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept