Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 64512
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Brambory
1 ks Klobása Dunajská
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
0,5 ks Paprika červená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
140 g Sýr Eidam cihla 40%
6 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná
80 g Zeleninová směs francouzská - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 676 kcal
Kilojoule 2 827kJ
3% Sacharidy 11 g
72% Tuky 54 g
15% Sodík 302 mg
67% Bílkoviny 38 g

Frittata postup přípravy receptu:

1

Papriku očistíme, brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme, klobásu nakrájíme na kolečka, papriku na proužky.

2

Vejce rozšleháme se solí a pepřem.

3

Zeleninu uvaříme doměkka a scedíme. Klobásu a papriku usmažíme na lžíci oleje. Plátky brambor zvlášť usmažíme z obou stran na másle a zbylém oleji. Na usmažené brambory nalijeme vejce, přidáme usmaženou klobásu a papriku a okapanou zeleninu. Pánev přikryjeme a pokrm asi 5 minut smažíme. Poté odstavíme a zasypeme sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept