Jednoduchý recept

Bylinková vinná klobása

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 64515

Ingredience

2 kávová lžička Dijonská hořčice
800 g Klobása vinná
300 ml Mléko polotučné
140 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
7 g Pepř černý mletý
4 ks Rozmarýn čerstvý
3 ks Vejce slepičí
8 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 925 kcal
Kilojoule 3 871kJ
13% Sacharidy 45 g
83% Tuky 62 g
3% Sodík 67 mg
85% Bílkoviny 48 g

Bylinková vinná klobása postup přípravy receptu:

1

Mouku, vejce, mléko, pepř a hořčici rozmixujeme v mixéru dohladka a necháme 30 minut odpočívat.

2

Připravíme si pečící plech o velikosti 30x23 cm a 7,5 cm hluboký. Potřeme ho olejem. Dáme do trouby na 240 °C. Až je horký dáme na něj osm kousků vinné klobásy a pečeme 5 minut.

3

Přidáme těstíčko, posypeme nasekanými bylinkami a pečeme 25 minut – neotvírejte troubu!

4

Poté podáváme.

Poznámka

PŘEDEHŘÁTÍ PLECHU ZPŮSOBÍ TO, ŽE SE NA NĚJ KLOBÁSY NEPŘILEPÍ.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept