Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 64566
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Hořčice Dijonská
400 g Hovězí maso přední
100 ml Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 polévková lžíce Worchester čistě přírodní

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 786 kcal
Kilojoule 3 288kJ
0% Sacharidy 1 g
97% Tuky 73 g
19% Sodík 371 mg
53% Bílkoviny 30 g

Roastbeef postup přípravy receptu:

1

Smícháme hořčici s olejem a worchesterskou omáčkou. Do směsi vložíme roštěnec a ze všech stran směsí obalíme. Necháme v chladničce přes noc marinovat.

2

Druhý den maso otřeme z marinády, osušíme, osolíme a opepříme.

3

Maso ze všech stran smažíme na rozpáleném sádle. Poté maso vložíme do pekáče, přelijeme výpekem ze smažení a v troubě předehřátí na 130 °C pečeme zhruba 30 minut.

4

Upečené maso necháme několik minut „vydechnout“, poté krájíme na tenké plátky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept