Jednoduchý recept

Klobásky s jablečno-bramborovou kaší

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 64585
Kategorie: Maso

Ingredience

8 ks Bavorská grilovací klobása
700 g Brambory
1 ks Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
2 ks Jablka
25 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mléko polotučné
2 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 925kJ
11% Sacharidy 39 g
8% Tuky 6 g
9% Sodík 185 mg
12% Bílkoviny 7 g

Klobásky s jablečno-bramborovou kaší postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na plátky, brambory na kousky. Jablko oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kousky.

2

Brambory uvaříme doměkka.

3

Na pánvi opékáme klobásky ze všech stran 15-20 minut.

4

Na polovině másla opečeme cibuli, poté přidáme vývar a mícháme po dobu 2 minut. Omáčku zahustíme hladkou moukou.

5

Na zbylém másle opečeme jablka doměkka.

6

Jablka smícháme s bramborami a rozmixujeme je. Spolu s klobáskami je rozdělíme na čtyři talíře. Doplníme cibulovou omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept