Jednoduchý recept

Pečená žebírka z Jamajky

  • Jamajka
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 64611
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
6 ks Cibulka jarní
6 kávová lžička Dijonská hořčice
1 kávová lžička Nové koření mleté
6 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
6 polévková lžíce Rum
1 kávová lžička Sůl
6 polévková lžíce Třtinový cukr demerara bio
2 kg Vepřová žebra

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 971 kcal
Kilojoule 4 062kJ
1% Sacharidy 3 g
105% Tuky 79 g
19% Sodík 383 mg
97% Bílkoviny 55 g

Pečená žebírka z Jamajky postup přípravy receptu:

1

Žebra rozdělíme na čtyři části po 500 gramech.

2

Jarní cibulku, česnek i chilli papričku nakrájíme na jemno. Smícháme je s ostatními ingrediencemi kromě žebírek.

3

Žebírka potřeme připravenou marinádou.

4

Žebírka pečeme 30 minut na 200 °C, občas je potíráme marinádou a otáčíme. (Čas pečením může být delší, záleží to na velikosti žebírek.)

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept