Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 64637

Ingredience

230 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
250 g Máslo čerstvé
500 g Ovesné vločky
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 597kJ
21% Sacharidy 75 g
43% Tuky 32 g
1% Sodík 24 mg
18% Bílkoviny 10 g

Lámanka postup přípravy receptu:

1

Plech vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 160 °C.

2

Vločky s cukrem a vanilkovým cukrem promícháme v míse, přilijeme vlažné rozpuštěné máslo a rozšlehaná vejce. Vypracujeme kompaktní těsto, které necháme chvíli odpočinout.

3

Těsto rozetřeme na plech a v předehřáté troubě pečeme dozlatova.

4

Upečenou lámanku opatrně i s papírem vyklopíme na stůl. Ze zchladlého těsta stáhneme papír a zcela vychladlé těsto rozlámeme na menší kousky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept