Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 64638
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Feferony
80 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
0,5 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
80 ml Olej rostlinný
1 ks Paprika sterilovaná
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Sleď čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 591kJ
4% Sacharidy 14 g
44% Tuky 33 g
90% Sodík 2 g
18% Bílkoviny 10 g

Pepřenky postup přípravy receptu:

1

Filety ze sledě nakrájíme na menší kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Sterilovanou papriku a sterilovanou feferonku necháme okapat a drobně pokrájíme. Vše vložíme do mísy, přidáme okapaný hrášek, sůl, pepř, ocet a promícháme.

2

Vložíme do uzavíratelné nádoby, zalijeme olejem a necháme minimálně týden odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept