Jednoduchý recept

Studená rajčatová polévka s jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64665
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 stroužek Česnek
1 kávová lžička Citronová šťáva
4 polévková lžíce Jogurt bílý
1 špetka Pepř černý mletý
50 ml Rajčatová šťáva
125 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Tabasco
1 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 53 kcal
Kilojoule 220kJ
1% Sacharidy 3 g
5% Tuky 4 g
3% Sodík 65 mg
2% Bílkoviny 1 g

Studená rajčatová polévka s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Všechny použité suroviny by měly být dobře vychlazené.

2

Rajčatovou šťávu smícháme s prolisovaným česnekem, smetanou, jogurtem, citronovou šťávou, vínem a tabascem. Ochutíme solí, pepřem a při podávání ozdobíme každou porci lístkem bazalky.

3

Polévku podáváme studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept