Jednoduchý recept

Ančovičkové palmiers

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 64669

Ingredience

50 g Ančovičky konzervované
250 g Listové těsto
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 375kJ
2% Sacharidy 6 g
8% Tuky 6 g
8% Sodík 168 mg
6% Bílkoviny 3 g

Ančovičkové palmiers postup přípravy receptu:

1

Těsto vyválíme na obdélník 24x26 cm. Potřeme vejcem poklademe ančovičkami (bez páteře) ve vodorovných řadách. Mezi tyto řady nasypeme strouhaný parmazán.

2

Poté zarolujeme tak, že jednu stranu zarolujeme do poloviny délky a totéž uděláme s druhou stranou. Vznikne nám tak zajímavý tvar. Toto nakrájíme na plátky a pečeme 15 minut na 200 °C.

Poznámka

Jednoduchá rychlovka pro nečekanou návštěvu – listové těsto s ančovičkami a parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept