Jednoduchý recept

Vařené těstoviny s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64677
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny konzumní
200 g Tuňák ve vlastní šťávě
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 131kJ
20% Sacharidy 73 g
17% Tuky 13 g
12% Sodík 234 mg
42% Bílkoviny 23 g

Vařené těstoviny s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a vodu uchováme.

2

Tuňáka vyklopíme z konzervy, rozmačkáme s máslem a vmícháme několik lžic vody z těstovin.

3

Připraveného tuňáka promícháme s těstovinami a ihned podáváme.

Poznámka

Můžeme použít jakýkoliv druh těstovin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept