Jednoduchý recept

Makrela s celerem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64683
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Celer bulvový
1 ks Jablka
2 ks Makrela obecná
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
200 g Zakysaná smetana
1 kávová lžička Citronová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 882kJ
3% Sacharidy 11 g
40% Tuky 30 g
7% Sodík 142 mg
64% Bílkoviny 36 g

Makrela s celerem postup přípravy receptu:

1

Celer a jablko oloupeme a najemno nastrouháme. Ihned promícháme se zakysanou smetanou ochucenou citronovou šťávou, solí a pepřem.

2

Z makrel odstraníme kůži, ryby rozevřeme a šikmo nakrájíme na kousky.

3

Připravenou celerovou směs rozdělíme na talíře a obložíme kousky makrely. Ozdobíme rozpůlenými cherry rajčátky a stébly pažitky.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept