Jednoduchý recept

Smažené fazolky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64704
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

300 g Fazolové lusky zelené
4 polévková lžíce Noe pšeničná mouka hladká
200 ml Olej rostlinný
4 ks Rajčata
50 ml Sodovka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 039kJ
5% Sacharidy 17 g
22% Tuky 17 g
15% Sodík 297 mg
20% Bílkoviny 11 g

Smažené fazolky postup přípravy receptu:

1

Očištěné čerstvé fazolky omyjeme a osušíme.

2

Z celých vajec, sodovky, hladké mouky a soli umícháme těstíčko, ve kterém fazolky namáčíme a ihned vkládáme do horkého oleje. Smažíme dozlatova.

3

Usmažené fazolky vyjmeme na papírovou utěrku.

4

Podáváme obložené kolečky omytých rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept