Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64707
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové kotlety
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 436kJ
2% Sacharidy 7 g
27% Tuky 20 g
14% Sodík 280 mg
57% Bílkoviny 32 g

Vepřové kotlety s cibulí postup přípravy receptu:

1

Omyté vepřové kotlety naklepeme, osolíme a oepčeme na sádle z každé strany asi 3 minuty. Vyjmeme a necháme na teplém místě.

2

V jiné pánvi osmahneme na oleji oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli.

3

Ve výpeku po kotletách rychle povaříme trochu vody.

4

Na každou kotletu rozetřeme trochu hořčice, navršíme osmahnutou cibuli a kotlety přelijeme šťávou z pánve.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept