Jednoduchý recept

Ředkvičkový salát se zakysanou smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64708
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Petržel - nať
20 ks Ředkvička
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 137 kcal
Kilojoule 573kJ
2% Sacharidy 6 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 206 mg
7% Bílkoviny 4 g

Ředkvičkový salát se zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka, osolíme a okyselíme octem. Dobře promícháme.

2

Zakysanou smetanu mírně osolíme a smícháme s nasekaným, předem vařeným vejcem. Směs nalijeme na ředkvičky a salát posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Zakysanou smetanu můžeme nahradit bílým jogurtem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept