Jednoduchý recept

Slaný žemlový trhanec

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64710
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

150 g Drůbeží šunka Piknik
0,4 l Mléko polotučné
4 ks Rohlíky bílé
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 650kJ
16% Sacharidy 58 g
33% Tuky 24 g
12% Sodík 238 mg
79% Bílkoviny 44 g

Slaný žemlový trhanec postup přípravy receptu:

1

Rohlíky nakrájíme na plátky, dáme do mísy a přelijeme vlažným mlékem. Po chvíli přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků smíchaný se žloutky. Vše jen zlehka promícháme.

2

Trhanec pečeme na tuku na pánvi jako omelety, před pečením povrch trhance posypeme ještě nadrobno nakrájeným salámem.

3

Po obrácení placku natrháme vidličkou na kousky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept