Jednoduchý recept

Jemné kapustové lívanečky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64723
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Kapusta hlávková
15 polévková lžíce Mléko polotučné
15 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 050kJ
9% Sacharidy 32 g
13% Tuky 9 g
18% Sodík 365 mg
27% Bílkoviny 15 g

Jemné kapustové lívanečky postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou kapustu nakrájíme nadrobno a podusíme v troše vody doměkka.

2

V mléce rozmícháme sůl, žloutky, hladkou mouku, podušenou kapustu a nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.

3

Z připraveného těsta pečeme na oleji menší lívance po obou stranách dozlatova.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept