Jednoduchý recept

Vývar se želatinou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64729
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
500 ml Vývar zeleninový
6 plátek Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 82 kcal
Kilojoule 345kJ
3% Sacharidy 10 g
4% Tuky 3 g
32% Sodík 645 mg
7% Bílkoviny 4 g

Vývar se želatinou postup přípravy receptu:

1

Vývar ohřejeme a horký přecedíme, aby byl čirý. Podle potřeby osolíme, opepříme, osladíme a okyselíme, aby chuť vývaru byla pikantní.

2

Plátky želatiny namočíme na chvíli do studené vody, potom je vymačkáme a rozpustíme v horkém (ne vroucím) vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept