Jednoduchý recept

Huspenina z pečeného masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64730
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Okurky nakládané
2 ks Rajčata
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso pečené
500 ml Vývar z vepřových nožiček

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 747 kcal
Kilojoule 3 124kJ
2% Sacharidy 8 g
91% Tuky 68 g
105% Sodík 2 g
47% Bílkoviny 27 g

Huspenina z pečeného masa postup přípravy receptu:

1

Pečené libové maso nadrobno nakrájíme.

2

Vhodné formičky na huspeninu vypláchneme studenou vodou a rozdělíme do nich nakrájené maso. Ozdobíme natvrdo vařenými vejci nakrájenými na plátky, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a nakrájenými okurkami. Zalijeme huspeninovým vývarem a formičky necháme několik hodin v chladu do ztuhnutí vývaru.

3

Před podáváním huspeninu opatrně vyklopíme z formiček.

Poznámka

Můžeme použít i vývar se želatinou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept