Jednoduchý recept

Přírodní jehněčí kotletky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64744
Kategorie: Maso

Ingredience

640 g Jehněčí kotlety
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 634kJ
0% Sacharidy 0 g
39% Tuky 30 g
14% Sodík 288 mg
52% Bílkoviny 29 g

Přírodní jehněčí kotletky postup přípravy receptu:

1

Jehněčí kotlety podél žeber nařízneme a maso uvolníme až k obratlům.

2

V pánvi na rozpáleném oleji kotlety z obou stran zprudka osmažíme.

3

Usmažené kotlety podle chuti osolíme a opepříme.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept