Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6478
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 ks Bobkový list
1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
100 g Hrášek mražený
2 ks Mrkev kořen
10 ks Nové koření celé
30 ml Ocet kvasný lihový
1 ks Okurky nakládané
10 ks Pepř černý celý
2 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
1 ks Vepřové koleno
6 ks Vepřové nožičky

Nutriční hodnoty jedné porce

146% Kalorie 2,873 kcal
Kilojoule 12 021kJ
16% Sacharidy 58 g
383% Tuky 287 g
123% Sodík 2 g
483% Bílkoviny 272 g

Huspenina postup přípravy receptu:

1

Koleno a nožičky dáme vařit, jen chvíli, aby se srazila krev.

2

Vodu vylijeme a dáme novou, přidáme sůl, koření a vaříme do změknutí.

3

Vyndáme, vodu uchováme, maso vykostíme a nakrájíme i s kůží na kousky. Vývar přecedíme, osolíme jednou lžící soli, přidáme maso, mrkev, petržel, celer na kousky a vaříme do změknutí zeleniny.

4

Přilijeme ocet, nasekanou cibuli a okurku, hrášek a necháme přejít varem. Nalijeme do formy na chlebíček a necháme přes noc ztuhnout.

5

Ze ztuhlé huspeniny odstraníme tuk, vyklopíme a nakrájíme na plátky. Podáváme s octem, cibulí a chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept