Jednoduchý recept

Slovenský guláš

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64799
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 ks Paprikové lusky čerstvé
250 g Rajčata
200 g Skopová plec
80 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
200 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 941kJ
4% Sacharidy 13 g
44% Tuky 33 g
21% Sodík 426 mg
50% Bílkoviny 28 g

Slovenský guláš postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na rozpálené, na kostičky nakrájené slanině opečeme na kostky nakrájené maso. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, nakrájené papriky a omytá, nakrájená rajčata. Vše dusíme doměkka, guláš nezahušťujeme. Šťáva zhoustne jen množstvím zeleniny.

2

Nakonec guláš osolíme a okořeníme mletou paprikou.

Poznámka

Podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept