Recept

Kančí kotlety přírodní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 648
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Cibule
1 g Jalovec
1500 g Kančí pečeně
50 g Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
80 g Tuk
700 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 516kJ
1% Sacharidy 3 g
24% Tuky 18 g
63% Sodík 1 g
75% Bílkoviny 42 g

Kančí kotlety přírodní postup přípravy receptu:

1

Kančí pečeni očistíme, opláchneme, odsekneme část obratlové kosti a nasekáme jednotlivé porce. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme a maso krátce opečeme na tuku po obou stranách a vyjmeme.

2

Cibuli nakrájíme na drobno, na tuku od opékání ji osmahneme dorůžova a zalijeme vodou. Vložíme opečené kotlety, osolíme a okořeníme mletým pepřem a jalovcem a za občasného promíchání dusíme téměř doměkka.

3

Kotlety vyjmeme a šťávu zahustíme světlou zásmažkou z poloviny dávky másla a z prosáté mouky. Rozšleháme a za občasného promíchání nejméně 20 minut vaříme.

4

Před koncem varu šťávu podle potřeby přisolíme a procedíme ji na kotlety.

5

Nakonec přidáme zbylé máslo a pokrm ještě velmi krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept