Jednoduchý recept

Růžičková kapusta s máslem a strouhankou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64804
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 kg Kapusta růžičková
80 g Máslo čerstvé
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 281kJ
6% Sacharidy 22 g
24% Tuky 18 g
14% Sodík 289 mg
21% Bílkoviny 12 g

Růžičková kapusta s máslem a strouhankou postup přípravy receptu:

1

Růžičkovou kapustu zbavenou zvadlých listů dobře omyjeme. Růžičky povaříme v osolené 10-15 minut, vyjmeme a necháme okapat.

2

Strouhanku nasucho opražíme v pánvi.

3

Uvařenou kapustu přelijeme rozpuštěným máslem a posypeme strouhankou.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept