Jednoduchý recept

Mleté maso s rajčaty a vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64865
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Maso mleté - mix
40 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
8 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 894kJ
3% Sacharidy 9 g
52% Tuky 39 g
13% Sodík 264 mg
31% Bílkoviny 18 g

Mleté maso s rajčaty a vejci postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, rychle opečeme, osolíme a opepříme. Potom přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a vše dusíme.

2

Když šťáva trochu vysmahne, přilijeme rozkvedlaná vejce, zamícháme a necháme mírně ztuhnout.

3

Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.

Poznámka

Podáváme s rýží, bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept